Maahanmuuttajat

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201611192200029653_uu.shtml

puolalainen

 

Olen aina ihmetellyt, miksi Ben Zyskowiczin isä ei palannut omaan maahansa Puolaan vaan tuli Ruotsin kautta Suomeen…  Tässä on yksi esimerkki siitä, että kaikkea maahanmuuttoa ei pidä hyväksyä ja palauttaminen omaan kotimaahan pitäisi tapahtua mahdollisimman nopeasti kun maan tilanne sen sallii.

Tämä henkilö on ollut päättäjänä, kun työttömiltä on viety työttömyyskorvaukset heidän osallistuttuaan työttömyysaikana opiskeluun, vapaaehtoiseen työhön tai muiden ihmisten auttamiseen. Nyt samainen henkilö hehkuttaa kun työttömiä ollaan pakottamassa auttamaan vanhuksia tai siivoamaan puistoja, jotka pitäisi olla sellaisia töitä, joista pitäisi maksaa palkkaa.  Ben Zyskowiczin ainoa ongelma vaikuttaisi olevan alistettavissa olevien ihmisten vapaaehtoinen toiminta.

Miksi Ben Zyskowiczin mielestä osalla suomen syntyperäisten kansalaisten jälkeläisistä ei ole oikeutta saada työstään palkkaa, jolla he voisivat elättää itsensä ja perheensä? Olisi mielenkiintoista kuulla ”Ben Zyskowiczin Suomen ihmisoikeudettomat luokittelun” -teorian perusteet.

Eikö olisi jo korkea aika auttaa Ben Zyskowiczia perheineen muuttamaan omaan kotimaahansa? Syntyessään Ben ja hänen sisarensa Carmela olivat Puolan kansalaisia vuoteen 1959 asti, jolloin he saivat Suomen kansalaisuuden.

Ben Zyskowiczille ja hänen perheelleen on varmasti mielekästä muuttaa omien esivanhempien synnyinmaahan. Ben Zyskowicz ja hänen perheensä varmasti saavat sisältöä elämäänsä, kun he siirtyvät auttamaan omien esivanhempien synnyinmaan asukkaita.

Kannatan ihmisoikeuksia ja mielestäni pakolaisten auttaminen kuuluu ihmisyyteen, mutta kun nämä maahanmuuttajat loukkaavat alkuperäisen väestön oikeuksia, niin maasta karkoittaminen pitäisi tapahtua mahdollisimman nopeasti. Mikäli on ehditty myöntämään Suomen kansalaisuus tai maasta karkoittaminen ei muista lakiteknisistä syistä ole mahdollista, niin tällaisten henkilöiden oikeutta liikkua ja toimia suomalaisten keskuudessa pitäisi rajoittaa.

Mainokset

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s