Tapaus tutkimatta, mutta…

Kaikki mahdolliset tilanteet on hyödynnettävä kun lietsotaan vihaa työttömiä kohtaan: http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000004895632.html

Tapausta ei ole vielä edes tutkittu kun yksi rientää julistamaan, että TODENNÄKÖISESTI syrjäytyminen ja mielenterveysongelmat ovat syynä kolmoismurhaan – ja syyt tapahtuneeseen on kirjoitettu tässä nimenomaisessa järjestyksessä.

Jokainen työtön on luultavasti oppinut, että yleisen propagandan mukaan työttömyyttä ja syrjäytymistä pidetään synonyymeina, koska levitettävän propagandan mukaan työttömyys ei johdu työpaikkojen puuttumisesta vaan työttömien puuttuvista työhaluista ja mielenterveydellisistä ongelmista. Myös tilanteen hyödyntävä henkilö rientää vaatimaan tapauksen perusteella työttömille lisää kyykytystä:

”Lauerman mukaan syrjäytymisen ehkäisyllä kamppaillaan samalla henkirikollisuuden vähenemisen puolesta.

– Se vaatii paljon yhteiskuntapoliittisia, työvoimapoliittisia, päihdepoliittisia, sosiaalipoliittisia, koulutuspoliittisia ynnä muita keinoja.”

Minä en tiedä, mitkä tekijät ovat olleet syynä tähän ikävään lopputulokseen päätyneeseen tapahtumaketjuun, joten en ota kantaa itse tapaukseen. Toivottavasti verovaroista palkkaa nostavat poliisit tutkivat tapauksen eivätkä ole millään tasolla antamassa henkilölle ”tuomiota” syrjäytymisestä ja/tai työttömyydestä, sillä ne eivät ole lain mukaan rikoksia vaan niiden varjolla suomessa syyllistytään ihmisoikeusrikoksiin. Vuosia jatkuneen työttömiin kohdistuneen vihapropagandan vuoksi palkastaan veroja maksavat ovat unohtaneet, että verovaroja käytetään paljon muuhunkin kuin työttömien elättämiseen. Verojen määrästä ei voida yksistään syyttää työttömiä, vaikka kieltämättä työttömyyteen liittyvää vihapropagandaa hyödyntäen yhteiskunnan kukkarosta kupataan melkoisia summia.

Olen useampia kertoja kirjoittanut tässä blogissa, minkälaista asiatonta kohtelua työtön saa osakseen kun viranhaltijoille annetaan mielivalta, jota kukaan ei edes halua valvoa – ja missään muodossa kukaan ei kanna vastuuta – toiminnasta, tuloksesta tai edes verovarojen tuloksettomasta käytöstä.

Auttamista vai psykologista sodankäyntiä?

Annetaan ymmärtää, mutta ei kuitenkaan kerrota

Työttömän vapaaehtoinensuostumuspakko

Selvitys työnhausta toimeentulotukea haettaessa

Sairas vihan lietsonta saisi loppua

TE-toimiston selvityspyyntö

Työttömän väärä aktiivisuus

Suomessa työttömien tilanne on todella vaikea, mutta älkää antako provosoida itseänne tunteenpurkauksiin, joita sitten hyödynnetään uusina lyömäaseina työttömien kyykytyksessä. Ainoa keino saada työttömien kyykytys loppumaan on hyödyntää kaikki lailliset keinot: Äänittäkää tapaamisenne, säilyttäkää asiakirjat, ottakaa kuvakaappauksia mollin sivuilta, pyytäkää tulosteita omista tiedoistanne (kerran vuodessa ne saa ilmaiseksi), tehkää kanteluta ja valituksia, sillä jossain vaiheessa likainen totuus paljastuu ja lain rikkojat saavat tuomionsa oikeuden edessä.

Valitettavasti työttömien kyykytyksessä käytetään omankädenoikeutta, mutta älkää missään tapauksessa antako provosoida itseänne käyttämään omankädenoikeutta, sillä se hyödynnetään jälkeenpäin oikeutuksena kyykyttää työttömiä.

Viime vaaleissa eräs puolue hyväksikäytti työttömien asiatonta kohtelua ja heidän oikeutta äänestää: Puolueen äänitorvet toitottivat tempputyöllistämisen lopettamisen puolesta, mutta jättivät vain kertomatta, mitä tuovat tempputyöllistämisen tilalle. Pyrkikää mahdollisuuksien mukaan välttämään itsenne hyväksikäyttö – kun teitä hyödynnetään vallan saamiseksi tai huomion harhauttamisessa tärkeistä asioista epäoleellisiin.

Älkää vaietko, mutta ottakaa huomioon omat henkiset kestokyvyt, jos tuotte työttömyyteen liittyviä epäkohtia julkisuuteen, sillä palaute on vuosia jatkuneen onnistuneen vihapropagandan vuoksi armotonta.

Päivitys 21.8.2017

Seuraavasta linkistä löytyvän tiedon valossa –  ikäviä tapahtumia ei pitäisi käyttää oikeutuksena lisätä työttömien kyykyttämistä.

http://www.hs.fi/tiede/art-2000005251363.html

 

Mainokset

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s