Zyskowicz on pelottava mies

Zyskowicz höykytti oikeusoppineita – professori kuittaa: ”Pyörittänyt samaa levyä jo vuosia”

orjilla-ihan-hyvat-olot

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702212200074544_uu.shtml

Suomessa työtön pakotetaan työttömyyden perusteella palkattomaan työhön ja suomi on saanut Euroopan neuvostolta sapiskaa suomen liian matalasta sosiaaliturvasta .

Missä muussa euroopan valtiossa on tällainen tilanne?

Ben Zyskowicz (kok) on vuosien saatossa hankkinut itselleen niin mahtavan jyräysvallan, että hänen kysymyksensä ”missä maassa ihmis- ja perusoikeudet ovat paremmalla tolalla kuin suomessa” jää vaille vastusta, vaikka vastaus on hyvin helppo.

Eläkkeelle jäävältä oikeuskanslerilta tiukat terveiset poliitikoille

jonkan-hyvaksyttava-tapa

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702222200074717_uu.shtml

Yllä olevassa tekstissä löytyy oikeuskanslerin neuvo käyttää sakkorangaistuksen nostamisen perusteena hyväksyttäviä tapoja.

Tuon neuvon kaltaisia hyväksyttäviä tapoja on keksitty, kun työttömiä on velvoitettu palkattoman työn tekemiseen. Työttömiä vain autetaan mm. estetään syrjäytymästä, työttömät saavat mielekästä tekemistä, työttömät tuntevat kuuluvansa yhteiskuntaa, työttömät tuntevat itsensä tarpeelliseksi.. jne. Perusteluita, joita kukaan ei ymmärtäisi oikeutetuiksi perusteiksi teettää heillä itsellään palkatonta työtä, mutta muiden ihmisten kohdalla on helppo hyväksyä tämän kaltainen ihmisoikeuksien loukkaus ”auttamiseksi”.

Kirjoitin ”Kokoomus ihan tosissaan yrittää parantaa yhteiskunnan kasvua, mutta matalapalkkaiset ja köyhät eivät siihen yhteiskuntaan kuulu.”

… ja nyt tuota voidaan laajentaa, että matalapalkkaiset ja köyhät eivät ole ihmisiä, joille kuuluisi edes ihmisoikeudet.

4 artikla – Orjuuden ja pakkotyön kielto

1. Ketään ei saa pitää orjuudessa tai orjuuden kaltaisessa pakkotyössä.

2. Ketään ei saa vaatia tekemään pakkotyötä tai muuta pakollista työtä.

Ei tuon yllä olevan tekstin ymmärtäminen mitään rakettitiedettä vaadi. Lakia opiskelleen Ben Zyskowiczin (kok) pitäisi huomata ristiriita 4 artiklan ja suomen lakiin kirjatun työttömien pakkotyövelvoitteen kanssa. Tilannetta ei muuksi muuta, että työtön on painostettu ja kiristetty tukien menettämisellä allekirjoittamaan suostumus, jota viimeisimmän tehostamisen jälkeen ei enää edes kaivata.

Ihmiset ovat vuosien ajan tehneet töitä noin 500 euron työttömyyskorvauksen vastineeksi ja saaneet 9 euron työpäivittäisen kulukorvauksen, jonka kannustavaa vaikutusta ei enää tarvita ja nykyisin se myönnetään työttömälle vain pakotetusti määrättyyn toimintaan. Kieltäytyjät saavat alle 300 euroa elinkustannuksiin ja rajoitetusti asumiskustannukset, jos he ovat oikeutettuja toimeentulotukeen, mutta normaalia palkkaa saavan puolison kanssa asuessaan he eivät saa euroakaan.

Jos joku uskaltaa kyseenalaista suomen hyvän sosiaaliturvan, niin yleensä väittämä todistetaan vääräksi heikentämällä tilannetta entisestään ja sehän onnistuu aina.

Mainokset

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s