Zyskowicz on pelottava mies

Zyskowicz höykytti oikeusoppineita – professori kuittaa: ”Pyörittänyt samaa levyä jo vuosia”

orjilla-ihan-hyvat-olot

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702212200074544_uu.shtml

Suomessa työtön pakotetaan työttömyyden perusteella palkattomaan työhön ja suomi on saanut Euroopan neuvostolta sapiskaa suomen liian matalasta sosiaaliturvasta .

Missä muussa euroopan valtiossa on tällainen tilanne?

Ben Zyskowicz (kok) on vuosien saatossa hankkinut itselleen niin mahtavan jyräysvallan, että hänen kysymyksensä ”missä maassa ihmis- ja perusoikeudet ovat paremmalla tolalla kuin suomessa” jää vaille vastusta, vaikka vastaus on hyvin helppo.

Eläkkeelle jäävältä oikeuskanslerilta tiukat terveiset poliitikoille

jonkan-hyvaksyttava-tapa

Lähde: http://www.iltalehti.fi/uutiset/201702222200074717_uu.shtml

Yllä olevassa tekstissä löytyy oikeuskanslerin neuvo käyttää sakkorangaistuksen nostamisen perusteena hyväksyttäviä tapoja.

Tuon neuvon kaltaisia hyväksyttäviä tapoja on keksitty, kun työttömiä on velvoitettu palkattoman työn tekemiseen. Työttömiä vain autetaan mm. estetään syrjäytymästä, työttömät saavat mielekästä tekemistä, työttömät tuntevat kuuluvansa yhteiskuntaa, työttömät tuntevat itsensä tarpeelliseksi.. jne. Perusteluita, joita kukaan ei ymmärtäisi oikeutetuiksi perusteiksi teettää heillä itsellään palkatonta työtä, mutta muiden ihmisten kohdalla on helppo hyväksyä tämän kaltainen ihmisoikeuksien loukkaus ”auttamiseksi”.

Kirjoitin ”Kokoomus ihan tosissaan yrittää parantaa yhteiskunnan kasvua, mutta matalapalkkaiset ja köyhät eivät siihen yhteiskuntaan kuulu.”

… ja nyt tuota voidaan laajentaa, että matalapalkkaiset ja köyhät eivät ole ihmisiä, joille kuuluisi edes ihmisoikeudet.

4 artikla – Orjuuden ja pakkotyön kielto

1. Ketään ei saa pitää orjuudessa tai orjuuden kaltaisessa pakkotyössä.

2. Ketään ei saa vaatia tekemään pakkotyötä tai muuta pakollista työtä.

Ei tuon yllä olevan tekstin ymmärtäminen mitään rakettitiedettä vaadi. Lakia opiskelleen Ben Zyskowiczin (kok) pitäisi huomata ristiriita 4 artiklan ja suomen lakiin kirjatun työttömien pakkotyövelvoitteen kanssa. Tilannetta ei muuksi muuta, että työtön on painostettu ja kiristetty tukien menettämisellä allekirjoittamaan suostumus, jota viimeisimmän tehostamisen jälkeen ei enää edes kaivata.

Ihmiset ovat vuosien ajan tehneet töitä noin 500 euron työttömyyskorvauksen vastineeksi ja saaneet 9 euron työpäivittäisen kulukorvauksen, jonka kannustavaa vaikutusta ei enää tarvita ja nykyisin se myönnetään työttömälle vain pakotetusti määrättyyn toimintaan. Kieltäytyjät saavat alle 300 euroa elinkustannuksiin ja rajoitetusti asumiskustannukset, jos he ovat oikeutettuja toimeentulotukeen, mutta normaalia palkkaa saavan puolison kanssa asuessaan he eivät saa euroakaan.

Jos joku uskaltaa kyseenalaista suomen hyvän sosiaaliturvan, niin yleensä väittämä todistetaan vääräksi heikentämällä tilannetta entisestään ja sehän onnistuu aina.

Mainokset

2 thoughts on “Zyskowicz on pelottava mies

 1. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005496056.html?ref=rss

  ”Ben Zyskowiczin mukaan systeemissä on tällä hetkellä jotain mätää, koska avoimet työpaikat käyvät ulkomaisille työnhakijoille, mutta eivät suomalaisille työttömille.”

  Onkohan kyse niistä työpaikoista, joissa ulkomaiset työntekijät joustavat palkamaksusta tai työaikojen laskemisesta? Kun tuollaista vihapuhetta levittää, niin saisi kertoa samassa yhteydessä myös mistä löytyy ne työpaikat, jotka ei kelpaa suomalaisille työttömille. Kuuluukohan marjanpoimita tuohon suomalaisille kelpaamattoman työn joukkoon (?), niissähän on väitetty tienattavan ”vähällä vaivalla” useita tonneja kuukaudessa – aina siihen asti kunnes marjanpoimijoiden todellisia ansioita alkoi paljastumaan. Onko kyse siivoustyöstä, jossa ulkomaalaiset tekevät työt pääosin omalla ajalla ja työnantaja maksaa parilta tunnilta palkan?

  ”Zyskowiczin mukaan viime hallituskaudella säädetty 300 euron suojaosuus oli positiivinen kannustin, joka on myös toiminut. Tuhannet työttömät ovat käyttäneet hyväkseen mahdollisuutta ansaita kuukaudessa 300 euroa lyhytaikaisissa töissä työttömyysetuuden leikkaantumatta.”

  Onko kukaan tutkinut, onko tuolla kannustuksella työllistyneet pitempään työttömänä olleet vai ne henkilöt, jotka ovat työttömyyden lisääntyessä menettäneet kokopäivätyön? Työtönhän tunnetusti muuttuu työllistämiskelvottomaksi jo kolmessa kuukaudessa.

  Mitään muutosta ei tule tapahtumaan ellei työttömät ala kieltäytymään kyykkyhyppelystä.

  Äänestäminen ei oikeastaan auta yhtään mitään, sillä ne työttömien puolestapuhujatkin lähinnä vaativat työttömille työllistämispalveluita ja sössöttävät työttömien tarvitsevan idioottitason palveluita. Itse näen työllistämispalvelut vain keinona välittää palkattomia työntekijöitä ja keinona myydä yhteiskunnalle palveluita, joilla vain varmistetaan ettei työtön vietä liian lystikästä vapaa-aikaa.

 2. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/239325-kokoomuksen-ben-zyskowicz-osa-tyottomista-kokee-etta-heilta-ei-enaa-saa-edellyttaa

  ”Kokoomuksen Ben Zyskowicz: Osa työttömistä kokee, että heiltä ei enää saa edellyttää mitään”

  Kuinkahan monelta työttömältä asiaa on tiedusteltu?

  Yhtä kaikki ala-arvoista arkumentointia perustella parjaamalla työttömien pakottamista taloudellisen pakon avulla pakkotyöhön, sillä miksi kukaan työnantaja palkkaisi työttömän, kun Ben Zyskowicsin kaltaiset ovat päättäneet, että työttömän työpanoksen voi vaatia palkatta ja veronmaksajien maksamien korvauksien kera.

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s