Minulla on oikeuksia, mutta työttömillä ei ole…

https://demokraatti.fi/kelan-paajohtaja-lahettaa-ministereille-terveisia-nainko-me-jatkamme-300-000-hakenut-toimeentulotukea-ja-lisaa-tulee/

 

Kuvia Elli Aaltosen edellisestä virka-asunnosta voit katsoa seuraavasta linkistä: http://www.ita-savo.fi/uutiset/lahella/tallaisessa-virka-asunnossa-asuu-ylijohtaja-elli-aaltonen-katso-kuvat

Elli Aaltosta on onnistunut kunnan ja valtion virkojen saamisessa: https://fi.wikipedia.org/wiki/Elli_Aaltonen

Ellen nyt ihan väärin muista, niin Elli Aaltonen nostaa palkkaa Kelan pääjohtajana ja hänen johtamistaidoillaan saatiin äskettäin veronmaksajille 4 700 000 euron lisälasku.

http://www.suomenmaa.fi/uutiset/perustoimeentulotuen-viivastykset-maksavat-kelalle-47-miljoonaa-6.3.231110.a0a1dbe51e

Mikäli oletetaan työttömälle ihmiselle maksetavan kuukaudessa erilaisia tukia keskimäärin 1000 euroa kuukaudessa (koska samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet/ihmiset saavat luonnollisesti 1000 euroa pienempiä tukia voitanee käyttää keskiarvona tätä 1000 euroa kuukaudessa), niin tuon 4 700 000 euron laskun yhteiskunnalle voisi aiheuttaa yli 391 vuoden työttömyydellä. Yksikään työtön ei kykene aiheuttamaan yhteiskunnalle 4 700 000 euron menoja, mistä Elli Aaltonen on Kelan pääjohtajana vastuussa – sen lisäksi, että hän on koko elämänsä ajan onnistuneesti myynyt omaa elinaikaansa yhteiskunnalle, joka on maksanut hänelle työajasta palkkaa.

Eikö kaikilla suomessa asuvilla ihmisillä pitäisi olla yhtäläiset oikeudet aiheuttaa laskua veronmaksajille kuin on Elli Aaltosellakin? Miksi työttömien pitäisi myydä omaa elinaikaa sosiaaliturvalla eikä palkalla kuten Elli Aaltonen on saanut tehdä? Millä ihmeen oikeudella Elli Aaltonen räkii köyhien päälle?

Elli Aaltoenhan ei ole peräänkuuluttamassa työttömille palkkatyöpaikkoja, vaan hän kyseenalaisti vastikkeettomien tukien myöntämisen jo ennen virkaan astumista: http://www.is.fi/taloussanomat/art-2000004883568.html

Miksi suomessa on oikeusjärjestelmä, joka mahdollistaa työttömän ihmisoikeuksien loukkaamisen siinä määrin, että Elli Aaltonen kehtaa virka-asemassa ja julkisuudessa avautua tällä tavoin?

Ei muuten ottaisi yhtä pahasti päähän, jos niitä työpaikkoja todellakin olisi niin paljon, että palkkatöihin voisi vain mennä korkokengillä sipsuttelemalla.

 

Päivitys 2.7.2017

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005275959.html

Elli Aaltosen työhistoriaa kannattaa peilata hänen mielipiteidensä lävitse –   63 vuotta ”itsensä kehittämistä takana” ja henkilön mielestä kaikki eivät ole oikeutettuja saamaan työstään palkkaa.

Mainokset

8 thoughts on “Minulla on oikeuksia, mutta työttömillä ei ole…

 1. Ihan oikeasti, älä ole syyttä ruokkivallasi kädelle vihainen. Tämänkin ajan kun tekisit toimenpiteitä itsesi työllistämiseksi, mitä tuhlaat tähän blogiin uskon että jotain voisi ilmaantua. Nuo johtajaksi päässeet on tehneet aikamoisen työmäärän ja uhrauksia ajastaan että nykyisissä positiossaan ovat. Voit laittaa oman työhakemuksiisi tehdyn ansioluettelon siihen viereen ja katsoa missä kohdin on mennyt vikaan? Oliko heti peruskoulun jälkeen vai vasta jatko-opintojen valinnassa? Kaikkea hyvää, joka asiasta ei kannata ympäristöä syyttää, joskus peilissäkin voi olla vastaus.

  • janneP : Mene sä Kelan sylikoira takaisin sinne mistä tulit! Viilipeto perkele!

   • JanneP sekoittaa täysin yrityselämän johtajuuden niin sannottuihin julkisen puolen eläkevirkoihin.

    Ihan arvokasta työtä tekevät kuntien ja valtion palkkalistoilla olevat työntekijätkin, mutta täytyy muistaa ettei siellä yleensä hyvä työntekijä ylene vaan lähinnä terävät kyynärpäät omaavat, hyviä lehmänkauppoja tekevät ja oikean puolueen jäsenkirjan omistavat, jolloin ylenemistä voi parantaa onnistuneella vastuusta luistamisella ja syyn vierittämisellä toisten niskaan. Julkisiinkin johtajapestiin luultavasti voi osua myös omilla ansioillaan eteneviä, mutta ne taitavat olla harvinaisia, sillä jokainenhan tietää julkisen puolen kustannustehottomuuden yrityksiin verrattuna.

    Täytyy nyt myöntää, että taas menee logiikka yli ymmärrykseni, miten Elli Aaltosen toiminnan arvostelu liityy ruokkivaan käteen? Eiköhän veronmaksajat ole ruokkinut Elli Aaltosta runsaalla kädellä?

 2. janneP : Sä voisit antaa mulle sun työpaikkasi tai opiskelupaikkasi, kun kerran ympäristö ei vaikuta yhtään mitään mihinkään…

  • En mä anna: 1. olen tehnyt jumalattomasti pitkiä päiviä ja unettomia öitä. 2. Oman elämänsä seppä on jokainen itse.

 3. Jannep ei sekoita mitään. Minulla on sen verran kokemusta yksityisen puolen että kunnallisen johtajien kanssa työskentelemisestä, voin sanoa että harvoin on vahingossa päässeet kummassakaan korkeisiin positioihin. Jos se on niin helppoa niin eikun kokeilemaan, kyllä vuoden vaihteessa tuohonkin olisi saanut hakea.

  ”Täytyy nyt myöntää, että taas menee logiikka yli ymmärrykseni, miten Elli Aaltosen toiminnan arvostelu liityy ruokkivaan käteen? Eiköhän veronmaksajat ole ruokkinut Elli Aaltosta runsaalla kädellä?”

  Siten että vertaat kyseistä henkilöä=Kelan toiminta=ruokkiva kätesi. Sinun ei kannata asettua veronmaksajien asemaan koska, et kuulu sellaiseen. Jos itse roikkuisin tukien varassa kuukaudesta toiseen kirjoittamassa blogia, niin olisin aika pirun kiitollinen niille ketkä tämän toimintani mahdollistaa, suomalaiset veronmaksajat. Voit siis kiittää jokaista useata tuhatta kuntatyöntekijää iltarukouksessasi, kuukausittain palkastaan maksamasta verosta jota kaltaisesi tarvitsevat elääkseen.

  Viimeinen vihje elämääsi, mitä nopeammin tämän sisäistät sitä helpommin pääset veronmaksajaksi.
  Ota vastuu tekemisestä tai tekemättömyydestäsi elä syytä ympäristö tai anna periksi ennen kuin olet siellä mihin haluat päästä. Vaatii aikaa, valvottuja iltoja, tylsää elämää ja työtä mutta lopulta palkitsee. Tsemppiä!

  • Tuo alkuosa antaa saman vaikutelman kuin ensimmäinen kommenttisi – olet erittäin todennäköisesti työllisyyskurssien järjestäjä tai kuulut työtehtäviltäsi TE-toimiston veronmaksajien kukkarosta palkkaa nostaviin työntekijöihin.

   Missään nimessä ei pidä yhdistää Elli Aaltosta henkilönä Kelan myöntämiin tukiin, vaikka pääjohtajana Elli Aaltosen todellakin pitäisi kantaa vastuu Kelan toiminnasta. Minua kovasti ihmetyttää, miksi ihminen hakeutuu Kelan pääjohtajaksi arvomaailmassa, jossa ihmiset eivät ole samanarvoisia ja ilmenee kovaa tarvetta kyseenalaistaa tukien myöntäminen. Minusta on erittäin kyseenalaista, että Kelan pääjohtaja edes vihjailee tukien olevan riittävä korvaus työnteosta toisille ihmisille. Ymmärräthän, että kukaan ei tarvitse tukia pelkästään työttömyyden perusteella, jos työpaikkoja riittää kaikille ja työnteosta maksetaan asiaankuuluvaa palkkaa.

   Olen ollut töissä ja maksanut palkastani veroa, mutta en rupea huutelemaan veronmaksajana eikä sinunkaan pitäisi. Sitä seikkaa ei pidä kuitenkaan kiistää, että Elli Aaltosen palkka maksetaan veronmaksajien kukkarosta, joka ei todellakaan oikeuta Elli Aaltosta nostamaan itseään arvokkaammaksi tai oikeutetummaksi ihmiseksi yhteiskunnassa kuin muut ihmiset ovat.

   ”Sinun ei kannata asettua veronmaksajien asemaan koska, et kuulu sellaiseen. Jos itse roikkuisin tukien varassa kuukaudesta toiseen kirjoittamassa blogia, niin olisin aika pirun kiitollinen niille ketkä tämän toimintani mahdollistaa, suomalaiset veronmaksajat. Voit siis kiittää jokaista useata tuhatta kuntatyöntekijää iltarukouksessasi, kuukausittain palkastaan maksamasta verosta jota kaltaisesi tarvitsevat elääkseen. Viimeinen vihje elämääsi, mitä nopeammin tämän sisäistät sitä helpommin pääset veronmaksajaksi. Ota vastuu tekemisestä tai tekemättömyydestäsi elä syytä ympäristö tai anna periksi ennen kuin olet siellä mihin haluat päästä. Vaatii aikaa, valvottuja iltoja, tylsää elämää ja työtä mutta lopulta palkitsee. Tsemppiä!”

   Tuo kertoo enemmän sinusta kuin minusta.

   • ”Voit siis kiittää jokaista useata tuhatta kuntatyöntekijää iltarukouksessasi, kuukausittain palkastaan maksamasta verosta jota kaltaisesi tarvitsevat elääkseen.”

    Itse asiassa heidän palkkansa maksetaan verovaroilla, joten he elättävät muita ihmisiä yhtä merkityksettömästi kuin opintotuista ja työttömyyskorvauksistaan veroa maksavat opiskelijat ja työttömät. En tarkoita, että heidän työnsä ei olisi arvokasta tai etteivät he olisi palkkaa ansainneet, mutta kun heidän palkkansa otetaan verovaroista ja osa palautuu maksettuina veroina, niin ne varsinaiset yhteiskunnan elättäjät löytyy lähinnä yrittäjien joukosta. Edellisen vuoksi kilpailua vääristävien palkattomien työntekijöiden välittäminen pitäisi lopettaa välittömästi.

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s