Aivan käsittämätöntä – (ei herkille)

Kun ihmistä pahoinpidellään ja ihminen makaa jo tajuttomana maassa, niin onko viimeisten potkujen antaja vähemmän syyllinen vain sillä perusteella, että muut ovat ennen sitä hakanneet ihmisen puolustuskyvyttömään tilaan? Minusta pahoinpitelyä ei olisi pitänyt edes aloittaa ja kaikki ovat yhä syyllisiä, mutta ehdottomasti suurimmat ihmisyyden mätäpaiseet ovat ne viimeisimmät puolustuskyvyttömän ihmisen pahoinpitelijät. Tällä ajatusmallilla luin seuraavan jutun:

http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/tyoministeri-lindstrom-kolumnissaan-hallitus-kyykyttaa-tyotonta-en-odota-etta-tyottomat-taputtavat-selkaan-ainakaan-leppoisasti/6421624

Täytyy myöntää, että sappi rupeaa kiehumaan kun lukee yllä olevasta linkistä löytyvää tekstiä. Voisiko joku kertoa, mitä työministeri Jari Linströmin mainitsemia parannuksia työttömien palveluihin on tehty?

Valitettavasti seura tekee kaltaisekseen ja tulee mieleen kuinka kansanedustajiakin voisi samalla tavoin kannustaa:

Myös kansanedustajien palkkioiden vastineeksi pitäisi laatia seuranta- ja valvontajärjestelmä. Nettiin voitaisiin laatia sivusto, jossa kansalaiset voisivat ilmaista tyytymättömyytensä ja kun laskuriin on tullut tietty määrä esim. 10 000 tyyttymättömyytensä ilmaisutta äänestäjää, niin pistettäisiin pystyyn kansanedustajien tuolileikki. Tuoleja olisi kaksi vähemmän kuin on kansanedustajia, jos kansanedustaja on tarpeeksi pätevä ja halua vain riittää, niin jokaisella kansanedustajalla on mahdollisuus istutua omalle tuolille. Niille, jotka jäävät ilman tuolia voitaisiin antaa maksimirangaistus aikaisemmin suomen laista löytyneen perusteella:

http://yle.fi/uutiset/3-6970493

Yritin etsiä kohtaa finlexistä, mutta en onnistunut löytämään sitä. Luonnollisesti tuo on ihmisoikeusjulistuksen vastainen, joten tuo kohta on saatettu poistaa, mutta samaa poistamistapaa voisi noudattaa myös niiden työttömiä koskevien lakien osalla, jotka ovat ristiriidassa ihmisoikeusjulistuksen kanssa.

Eli tuolileikissä kaksi ilman tuolia jäänyttä kansanedustajaa teloitettaisiin. Kyse on ainostaan oikeaan toimintaan kannustamisesta, koska oikein toimimalla tuolileikki ei edes käynnisty. Tuolileikki on nopeasti käyty lävitse, joten tuskin yhdelläkään kansanedustajalla on mitään tuolileikkiä vastaan.

Jos tulisi valitusta leikin mielipuolisuudesta, niin siihen voisi vastata autuas ilme kasvoilla etteihän tuolileikin tarkoituksena ole antaa kuolemaantuomioita vaan pelkästään kannustaa ja tukea kansanedustajia toimimaan koko kansan edun parantamiseksi (myös työtöntä kannustetaan ja autetaan, vaikka lähinnä varmistetaan työpaikkojen menetys, työttömyyden jatkuminen ja kärsimysvastine tukien nostamisesta).

Jos tulisi valitusta kuolemaantuomiosta, niin siihen voisi vastata vilpittömästi ihmettelevällä ilmeellä etteihän mitään tuolileikkiä edes aloiteta, jos kansanedustajat vain toimivat oikein ja tämän perusteella voidaankin tehdä aivottomilla tappisilmillä tuijottomalla loppupäätelmä, että vain kansanedustaja itse vaikuttaa tuolileikin aloittamiseen – ei kukaan muu (aivan kuten työttömillekin on suotu omaan elämäänsä vaikuttavan maailmankaikkeuden hallinta).

Jos tulisi valitusta ettei tuoleja ole riittävästi, niin siihen voisi vastata pirullisen vahingoniloinen ilme naamalla ettei pidä keskittyä muiden suoritukseen vaan ainoastaan omaan suoritukseen, koska yhdellä kansanedustajalla on 198 tuolia valittavana (eli paljon suurempi todennäköisyys onnistua saamaan tuoli kuin työttömän saada työpaikka).

Jos tulisi leikkihaluuttomuutta sen perusteella ettei kuolemaantuomio ole oikea rangaistus ilman tuolia jääneille kansanedustajille, niin siihen voisi todeta tiukemmalla ilmeellä ettei toisten epäonnistuminen voi olla peruste leikistä kieltäytymiselle, sillä jokaisella kansanedustajalla on mahdollisuus onnistua.

Jos tulisi valitusta, että jotkut voivat pelkkää ilkeyttään käydä klikkaamassa tyytymättömyytensä kansanedustajien toimintaan, niin siihen voisi koiranpennun katsella esittää kysymyksen, kuka ihme niin haluaisi tehdä? (https://tuloksetontaopiskelua.wordpress.com/2015/06/04/tyottoman-vaara-aktiivisuus/).

Jos tulisi valitusta tuolileikkiuhkan aiheuttamasta epävarmuudesta vuorokauden jokaiselle eletylle sekuntille, niin… silloin kansanedustajat ehkä ymmärtäisivät, mitä ovat vuosien ajan tehneet työttömille. Pitää kuitenkin huomioida, että tässä esitetyssä tuolileikissä vain kansanedustaja yksin kärsisi seuraamukset – kun taas työttömien vuosia jatkuneesta kyykyttämisestä kärsivät väistämättä myös työttömien lapset.

Kun työttömien auttamista ja kannustamista toteutetaan, niin pitäisi esittää yksinkertainen kysymys: Lisääkö tämä työpaikkojen määrää? – ellei lisää, niin kyseessä on puhtaasti työttömän kyykyttämisestä, kepittämisestä, rangaistuksesta ja henkisestä väkivallasta.

Ja työttömien kyykytystoiminnan taustalta löytyy aina ajatus, että työttömyysturvaa nostavalla ei ole oikeutta omaan elinaikaansa:

http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/ykkosaamu_ihalainen_vartiainen-65120

Mainokset

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s