Sota ihmisoikeudettomia vastaan jatkuu…

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka/kelan-p%C3%A4%C3%A4johtaja-aaltonen-asumistuen-ja-lapsilis%C3%A4n-voisi-porrastaa-1.196447

Miksi ihmeessä lapsilisää maksettaisiin suurempana kun se miinustetaan lapsen toimeentulotuen perusosasta? Pitäisi korottaa lapsen perusosaa toimeentulotuessa, jolloin köyhän lapsen elinkuluihin siirtyisi enemmän rahaa. Luultavasti Elli Aaltonen tietää tämän, mutta tulkitsee vain työssäkäyvät ja riittävän suurta palkkaa nostavat ”tukien arvoisiksi” ihmisiksi eli vain ne ihmiset, joille lapsilisä muodostaa lisätulon.

Millä perusteella nuori ei tarvitse rahaa elinkuluihinsa? Millä perusteilla nuori ei olisi yhdenvertaisesti oikeutettu lain mukaisiin tukiin? Millä oikeudella Kelassa pohditaan hälytysrajojen asettamista useiden tukien varassa pitkään oleville? Kun tuet on myönnettävä lakien perusteella, niin mitä hyötyä noista hälytysrajoista olisi? Mikäli hälytysrajojen tarkoituksena on kohdistaa aktiivisempaa ”Elli Aaltosen kannustusta” pitkään tukia saavia kohtaan, niin täytyy kysyä, millä oikeutuksella Elli Aaltonen  sellaista toteuttaisi?

Kun Elli Aaltonen tietää ihmisarvottoman kohtelun olevan toisille ihmisille vain hyväksi, niin ei voi muuta kuin todeta, että Elli Aaltoselle olisi hyväksi kylpeä tervatynnyrissä, kieriä höyhenissä ja muuttaa Siperia korpimetsään elämään 63 vuoden aikana saavuttamansa sivistyksen ja luonnon lakien mukaan.

Kun Kelan päätarkoituksena on myöntää tukia eri elämäntilanteissa oleville ihmisille, niin ihmettyttää kovasti, miten Kelan pääjohtajana voi olla henkilö, jolle näiden tukien myöntäminen näyttää olevan ylivoimainen ongelma?

Eikö tämän kaltaiset toistuvat avautumiset pitäisi johtaa laillisuuspuolella miettimään, mitä ihmettä tämä viranhaltija puuhailee… voidaanko Kelan epäonnistumisia katsoa läpi sormien vielä tälläisten kommenttien jälkeen. Miksi veronmaksajien maksettavaksi tulee toimeentulotukipäätösten viivästymisestä aiheutuneet korvaukset – eikö olisi asiallista periä maksetut korvaukset Kelan pääjohtajilta Elli Aaltoselta ja siirtoa valmistelleelta entiseltä pääjohtajalta Liisa Hyssälältä? Miten voidaan antaa näille ihmisille oikeus vaatia työttömäksi jääviltä vastuun kantoa ja pakkotyön tekemistä  työttömyyskorvausten vastineeksi, mutta heiltä itseltään ei edellytetä vastuun kantamista työttömyyskorvausta paljon suuremman palkan vastineeksi?

Mainokset

One thought on “Sota ihmisoikeudettomia vastaan jatkuu…

  1. Ehkä kritiikkini vaikuttaa kohdistuvan Elli Aaltoseen henkilökohtaisesti, mutta tarkoituksena on esittää kritiikkiä hänestä vain virka-aseman kautta peilaten, koska hän julkisesti kyseenalaistaa omalle vastuulle kuuluvat työtehtävät.

    Kommentteja saa esittää puolesta ja vastaan, mutta pari Elli Aaltosen henkilökohtaisesti tuntevan kirjoittamaa kommenttia meni roskakoriin. Mikäli henkilöt ilmaisevat mielipiteensä hieman asiallisemmin, niin kommenttien julkaiseminen on mahdollista.

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s