Pyydä kirjallinen päätös

http://www.finlex.fi/fi/viranomaiset/foka/2017/20172722

Erittäin älykäs ratkaisu pyytää kirjallista päätöstä perusteluineen ja tätä kannattaa hyödyntää kaikissa mahdollisissa tilanteissa. Kannattaa myös huomata mahdollisuus, että voi pyytää asian uudelleen käsittelyä (Ehkä parhaiten asia hoituu kesällä, jolloin sijaiset ovat mukana tekemässä päätöksiä ja silloin ei voida ääneen mainita, että olemme päättäneet ettei tälle työttömälle myönnetä mitään tukia).

Kirjallisen päätöksen pyytämällä voi jälkikäteen todistaan tapahtumat ja myöhemmin ei voida kiistää sitä, että työttömän itse hankkimaa työkokeilupaikkaa ei hyväksytty.

Suullisiin päätöksiin tyytyminen oli yksi minun tekemistä virheistä, mutta toisaalta tuolloin ei tullut mieleenkään etten lopulta työllistyisi palkkatyöhön, joten en tuossa vaiheessa lainkaan ymmärtänyt, kuinka merkityksellistä olisi ollut vastapuolen laatimien kirjallisten asiakirjojen/todisteiden hankkiminen. Kirjoitin tuolla syitä, joiden perusteella minulle ei myönnetty työllistämistukea itse hankkimaani työpaikkaan: https://tuloksetontaopiskelua.wordpress.com/2016/02/13/ikikarenssiin-2006/ ja kaikki nuo suulliset päätökset olisi pitänyt pyytää kirjallisena.

Seuraavassa hieman samankaltainen päätös, jossa työttömän oma aktiivinen toiminta työllistymisen edistämiseen ei saa tukea.

http://www.finlex.fi/fi/viranomaiset/foka/2017/20172642

Mainokset

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s