Marjanpoiminnalla isot kuukausiansiot

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005532438.html

Helpolla rahalla suomeen houkuteltuja marjanpoimijoita käytettiin hyväksi…

Edellisestä uutisesta tuli mieleen ettei pitkään aikaa ole lehdissä kirjoitettu laiskoista työttömistä, jotka eivät viitsi ottaa vastaan marjanpoiminnalla helposti saatavia isoja kuukausiansioita.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000528414.html

Ajatelkaa viisi tonnia kuukaudessa, jos vain viitsii vähän nousta kotisohvalta ja mennä metsään poimimaan marjoja. Tämän kaltaisia uutisia oli vuosittain lähes jokaisessa lehdessä ja aina muistettiin kertoa useisiin tonneihin nousevista kuukausiansioista, joihin joku turbokerääjä oli päässyt – tai lyhytaikaisen tuloksen perusteella oli laskettu samalla tehokkuusolettamalla kuukausitulos.

Joka vuosi työttömiä vaadittiin menemään metsään poimimaan marjoja ja ryhdyttiin esittämään väitteitä työllistämisjärjestelmässä olevasta viasta, jos työttömien ei kannata lähteä marjoja poimimaan.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200907279989863_uu.shtml

Pikku hiljaa väitteet mahdollisista kuukausipalkoista tuli hieman realistisemmalle tasolle, sillä lähes jokainen suomalainen tietää, kuinka kauan marjametsässä saa pyöriä, että saa sangon täyteen marjoja. Kun oikein hyvälle marja-apajalle törmää, niin sangon voi saada täyteen tunnissa, mutta ei näille marja-apajille noin vain kävellä, vaan ne etsitään ajan kanssa ja usein tieto siirtyy sukupolvelta toiselle

https://www.is.fi/taloussanomat/oma-raha/art-2000001802063.html

Vuonna 2016 jo kerrottiin, että tunnissa 5 litraa marjoja keräävän tuntipalkaksi tulee 4,5 euroa. Mikäli jaksaa kerätä marjoja 8 tuntia päivässä ja marjoja löytyy koko ajan yhtä hyvin, niin voi päästä jopa 788 euron kuukausiansioihin.

https://www.seinajoensanomat.fi/artikkeli/425102-palkka-45-eh-yritykset-ihmettelevat-hsssa-miksi-marja-alan-tyohon-ei-saada

Pitäisi pikku hiljaa ryhtyä sisäistämään, että kaikki väitteet ettei työttömiä saa töihin edes ”isolla kuukausipalkalla” perustuu lähes aina oletettuun työtulokseen tai lyhyen tarjolla olevan työajan perusteella lähdetään laskemaan teoreettisia kuukausipalkkoja, joden perusteella sitten lähdetään julkisuuteen hoilaamaan työttömien liian isoista tuista, jotka ei riittävästi kannusta työn vastaanottamiseen.

Luultavasti kauniimmille naisille on tulevaisuudessa tarjoilla isot kuukausipalkat:

https://www.menaiset.fi/artikkeli/suhteet/seksi/kuulutko_seksin_pikajoukkoihin_vai_pitkajanteisiin_nain_kauan_yhdynta

Ajatelkaa, jos 5,4 min työajalla ja 2 euron kertakorvauksella lähdetään laskemaan kuukausipalkkaa, niin päästää jo 3822 euron teoreettisiin kuukausiansioihin – ((21,5 työpäivää kuukaudessa * 8 tuntia päivässä * 60 minuuttia tunnissa) / 5,4 minuuttia per asiakas) * 2 euroa – eikä tarvitse tehdä töitä kuin viisi päivää viikossa ja kahdeksan tuntia päivässä, mutta tietenkin asiakkaiden löytäminen ja siirtyminen asiakkaiden luo tapahtuu palkattomalla ajalla, koska palkka perustuu toteutuneeseen työsuoritukseen (kuten yleensä tapahtuu myyntityössä ja siivoustyössä). Näihin ansioihin siis pääsisi kun valitsisi keskikerto suoritukseen kykeneviä ja helposti parempiin ansioihin pääsee valikoimalla nopeammin hommasta suoriutuvia henkilöitä asiakkaiksi.

Mainokset

Vastaa (Sähköpostiosoite ei ole välttämätön)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s